Facebook kampánykezelés

Facebook kampánykezelés

Mit kell tudni a Facebook hirdetésekről?

Miközben a Facebook életünk és mindennapjaink részévé vált, mára az üzleti élet elengedhetetlen velejárója is lett. Felhasználási lehetőségei 2004-es berobbanása óta gyökeresen megváltoztak, használata mára jóval túlmutat az ismerősökkel való kapcsolattartáson, a hírek olvasásán, képmegosztáson, vagy chatelésen. A napjainkban is tapasztalható trendváltás – miszerint a Facebook a tömegek mellett a vállalkozások kiemelt platformjává válik – egy igen összetett és átgondolt stratégia része. Egyrészről a Facebook is egy üzleti vállalkozás, tőzsdei cég, ahol a részvényesek kőkemény profitot követelnek, másrészről pedig nincs még egy olyan fejlett közösségi tér, ahol a vállalkozások és leendő vevőik ilyen közel lennének egymáshoz. Már csak ki kell használni ezt..

A Facebook olyan kivételes lehetőséget nyújt az élelmesebb cégek számára, ami eddig elképzelhetetlen volt. Mivel a potenciális ügyfelek szó szerint karnyújtásnyi közelségbe kerültek, a Facebookban rejlő kommunikációs lehetőségeket kiaknázatlanul hagyni megengedhetetlen. A folyamatos jelenlét és márkaépítés, az ügyfelekkel való kapcsolattartás napjainkban nemcsak elvárás, hanem alapkövetelmény!

Milyen előnyei vannak a Facebook hirdetéseket?

  • Rugalmas költségkeret. Segítek az optimális ráfordítás megállapításában az Ön lehetőségei és a vállalkozás igényei alapján. A költségkeretet rugalmasan kezelem, így az a későbbiek során bármikor módosítható.

  • Fizetés célorientáltan. A hirdetési célok konkretizálása (magasabb konverziós ráta, gyakori megjelenés, több rajongó) kulcsfontosságú, ezek mentén lehet felépíteni a kampányt – Döntse el Ön, mire költi a pénzét!

  • Kisebb ráfordítás is nagy hasznot hajthat. A célcsoport meghatározása lehetővé teszi, hogy a hirdetés üzenete ahhoz a szegmenshez jusson el, ahol a potenciális vásárlók rejtőznek – így akkor is érdemes hirdetést indítani, ha a cég költségvetésébe éppen nem fér bele a magasabb költségkeret beállítása.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • Mennyibe kerül a Facebook-on hirdetni?

  • Hol jelennek meg a hirdetéseim?

  • Webáruházam termékeit is tudom hirdetni?

Az árajánlat egyeztetése telefonon és egy személyes konzultáció keretein belül történik azért, hogy Ön teljes mértékben személyre szabott, egyedi ajánlatotot kaphasson az igényeinek megfelelően.

Árajánlatot kérek Visszahívást kérek