Kereskedelem

A gyártáson felül kereskedelemmel https://domyhomework.pro/ is foglalkozunk .
A partnereinket a rozsdamentes, inox, saválló anyagok, lemezek, perforált lemezek, zártszelvények, csövek, laposacélok, köracélok, négyzetacélok, hatszögacélok szerelvények, fittingek, teljes palettájával tudjuk kiszolgálni akár raktárról, vagy pár napos szállítási határidővel.
Az általunk forgalmazott termékeket az ügyfél kérésére méretre szabjuk, előre összekészítjük, hogy ezzel is gyorsítsuk a kiszolgálást.

ROZSDAMENTES ACÉLMINŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI

korean girls

AISI 304/KO33/WNr.1.4301/ ausztenites, rozsdamentes

Az ausztenites króm-nikkel acél a rozsdamentes anyagok leggyakrabban használt és legismertebb fajtája kiemelkedő korrózióállósággal hidegalakíthatósággal és hegeszthetőséggel. Ellenáll a víznek, légnedvességnek, továbbá a gyenge savaknak. Utólagos hőkezelés nélkül is ellenáll kristályközi korróziónak 6 mm lemezvastagságig. Nem mágnesezhető, de az utolsó hidegalakítás enyhe mágnesezhetőséget okozhat. Jól polírozható, mélyhúzható. Megmunkálásához magasan ötvözött gyorsacélból, keményfémből vagy karbidos ötvözetből készült szerszám szükséges. Mindenféle módszerrel hegeszthető az autogénhegesztés kivételével. Felhasználási terület: Építőipar, gépipar, közlekedési eszközök, gyógyszer-, élelmiszer- és kozmetikai ipar, vegyipari készülékek, háztartási eszközök és dekorációs termékek gyártása.

Hőállósság: 300 C-ig. Nagyobb hőmérsékleten az AISI 321 használata javasolt.

AISI 430/KO3/WNr.1.4016/ferrites rozsdamentes

Ferrites, 17% krómtartalmú acél jó korrózióálló képességgel. Alapesetben is is erősen mágnesezhető. Könnyen polírozható, hidegen hengerelt alapanyag esetén a kiinduló felület is magas fényű. Mélyhúzható és hajlítható. 20 C alatti hőmérsékleten rideggé válhat, ezért törékenységre hajlamos. A 3 mm- nél vastagabb lemezeknél érdemes 10-200 ˘C-rahevíteni az anyagot és a szerszámot is. Hegesztés esetén a varrat hőhatás övezetében az anyag felkeményedhet és csökken a korrózióálló képesség is. Felhasználási terület: Nedvesség-, sav- és alkoholállóságának köszönhetően elektromos háztartási készülékek gyártása, vendéglátóipar, élelmiszeripar, építőipar, belsőépítészet, bútorgyártás, orvostechnika, vegyipar.

Mivel nincs benne nikkel, jobban alakítható és olcsóbb anyag, mint az AISI 304.

AISI 321/KO36Ti/WNr.1.4541 saválló

Ausztenites króm-nikkel acél titán-adalékkalstabilizálva. Vastagabb lemezek hegesztésénél ellenáll a kristályközi korróziónak hőkezelés nélkül is. 400 C-ig használható nagynyomású tartályok gyártásához,

800 C-ig nem pikkelyesedik. A titán miatt nem polírozható. Mélyhúzásra alkalmas, hajlítható. Az AISI 304-hez hasonló módon lehet megmunkálni, hegeszteni. Felhasználási terület: Hasonló az AISI 304 anyagéhoz, ha nincs szükség polírozott felületre. 6 mm-nélvastagabb szerkezeteknél is használható, ha a szerkezet hőkezelése hegesztés után nem kivitelezhetı. A magasabb folyáshatár előnyt jelent a mechanikailag jobban igénybevett szerkezeteknél és kötőelemeknél. Az élelmiszer- és vegyipar minden ágazatában használatos.

AISI 316 /KO35Ti/WNr.1.4571/saválló

Ausztenites, saválló króm-nikkel-molibdénötvözető acél. Kiemelkedıen jó korrózióállóságát a magasabb molibdén- tartalomnak köszönheti. 6 mm lemezvastagságig a hegesztett lemez jól ellenáll a kristályközi korróziónak utólagos hőkezelés nélkül is. Jól polírozható hegeszthetı, és mélyhúzható. A megmunkálás feltételek hasonlóak, mint az AISI 304 anyag esetén. Felhasználás: Közepesen erősvíz-, vízgőz- és légnedvesség hatásainak kitett szerkezetek, szerszámok, készülékek. Továbbá háztartási-, sport-, orvosi- és sebészeti eszközök készítése.

AISI 316L /KO38LC/WNr.1.4404/saválló

Ausztenites, saválló króm-nikkel-molibdénacél, max. 0,03% széntartalommal, kiemelkedő saválló tulajdonsággal. Klórtartalmú folyadékokban (pl. uszodatechnika) mérsékelten hajlamos lyukkorrózióra. Jól hegeszthetı, a hegesztés után hkezelést nem igényel. Kristályközi korrózióálló képessége magas. Jól polírozható. Hidegalakításra alkalmas (hajlítás, mélyhúzás). Felhasználási terület: Erősen igénybevett vegyipari berendezések(kloridok), meleg vízzel és tengervízzel érintkező szerkezetek.

Anyagok

[ux_products style=”normal” type=”masonry” columns=”3″ depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”71″ products=”100″]